happy woman opening a package on her kitchen counter

De beste klantervaring

Partner met Europa’s meest vooraanstaande eCommerce fulfilment experts

Wij ontwikkelen op maat gemaakte, gepersonaliseerde en schaalbare oplossingen voor groeiende e-commerce merken in Europa en Noord-Amerika.

Neem nu contact op

Gevestigde en opkomende merken in heel Europa vertrouwen op onze wereldwijde vestigingen voor een snelle en kosteneffectieve levering van hun orders.

Onze wereldwijde dekking

Merken verbinden met klanten in heel Europa en de wereld

Met kantoren en warehouses in heel Europa en Noord-Amerika stellen wij wereldwijde merken in staat sneller te verzenden, hun activiteiten te stroomlijnen en zich te concentreren op wat belangrijk is – hun klanten.

30+ jaar eCommerce expertise

Onderscheidende, differentiërende klantervaringen leveren

Radial is een ondernemende en wendbare organisatie waarin onze klanten centraal staan en die een aantoonbare reputatie heeft met sterk piekmanagement, succesvolle lanceringen en snelle uitbreiding naar nieuwe regio’s. Als onderdeel van de bpostgroup heeft Radial de kracht en stabiliteit om samen met klanten te investeren, een gevestigd netwerk in de last-mile delivery community en een engagement voor duurzame oplossingen.

E-commerce fulfilment oplossingen

Ontdek onze geïntegreerde fulfilment- en last mile delivery-diensten. Met een sterke technologische achtergrond maken we naadloze integraties, real-time end-to-end zichtbaarheid van orders en business intelligence mogelijk om snelgroeiende merken te helpen klantloyaliteit op te bouwen. Zie hoe onze gepersonaliseerde, flexibele en schaalbare fulfilment-oplossingen je kunnen helpen groeien.

Aan de slag. Wij zijn er om je te helpen.